Welkom bij FitsEasy! FitsEasy Nederland is de ontwikkelaar en distributeur van alle FitsEasy!-artikelen verkocht in de Benelux. Samen met onze partners in het Verre Oosten ontwikkelen wij nieuwe producten voor de Nederlandse detailhandels- en consumentenmarkt; Dit is onze werkwijze sinds de introductie van ons merk in Nederland en België anno 2013.

In de zomer van 2013 maakte FitsEasy! haar debuut in de winkels van Bart Smit en Kijkshop. De hoofdimporteur, en tevens starter van FitsEasy!, was ImpexRetail BV. Zij zorgde ervoor dat het merk naast Hong Kong, China en Taiwan ook verkrijgbaar werd in Nederland en België. Tot de eerste artikelen behoorden o.a. de analoge Selfie Stick, de Powerbank 2600 mAh, de Powercases voor iPhone 4 en 5 en verschillende smartcovers voor de iPad (zie foto’s).

De toenemende interesse in de eerder genoemde producten bood kans om binnen deze productgroepen uit te breiden. Zo kon FitsEasy! in 2014 de Bluetooth Selfie Stick, de Powerbank 6000 mAh (Regulier en Squared) introduceren. Ook werden er nieuwe productgroepen toegevoegd. In 2014 startte de verkoop van Bluetooth Aluminium Keyboards voor de iPad 2,3,4, Mini en Air, plus de Samsung 10.1 en 9.7 inch. Hiermee kon de FitsEasy!-lijn zichzelf tot nog meer tabletgebruikers presenteren. Meerdere detaillisten waren geïnteresseerd om met ons dit deel van de markt aan te boren: o.a. Foto Klein, NRC Lux, Onedayonly en Baxshop.

Vrijwel alle aan de markt gebrachte artikelen van FitsEasy! van de afgelopen drie jaar worden nog steeds verkocht. Maar ontwikkeling vind contstant plaats. Zo is er eind 2015 een trend ontstaan rondom virtual reality. FitsEasy Nederland heeft daar een invulling aan gegeven in de vorm van de Virtual Reality Bril. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de specificaties van de nieuwste smartphones en tablets. Zo introduceerden wij rond de lente de powerbank 10400 mAh om relevant de blijven voor de gebruikers van de nieuwste apparaten. Het allernieuwste artikel binnen de lijn is de Universal Charger. Een wereld reisstekker waarmee de gebruiker in elk land gebruik kan maken van het aanwezige stopcontact.

Foto 3Powerbank-2600Slide2

 

Bril+controller_DSC4613-bewerkt